Som jag skrev i förra inlägget fick jag några dagar "gratis" när jag blev nominerad på fb att lägga upp ett svartvitt foto 7 dagar i rad, inga människor utan bilder av ens vardag. Så då fick ju såklart mobilen jobba istället och jag kunde slappna av..
 
Tisdag 14 November; Dag 31
 
 
 
 
Onsdag 15 November; Dag 32
 
 
 
 
 
Torsdag 16 November; Dag 33
 
 
 
 
Fredag 17 November; Dag 34
 
 
 
 
Lördag 18 November; Dag 35
 
 
 
 
Söndag 19 November; Dag 36
 
 
 
 
Måndag 20 November; Dag 37
 
 
 
 
Det var skönt med lite lugn och ro. Jag visste inte hur stressad jag skulle känna mig av det här, trots att jag älskar att fotografera och har abstinens för att jag inte får göra det så som jag vill och hur jag vill så spelar min stressdiagnos in här när jag lagt på mig själv ett måste. Det visar verkligen tydligt vad lite jag tål. Så akta er för utmattningsdepression, det finns saker du inte vill ha i ditt liv som kan komma för att stanna även efter att du läkt det värsta.
 
 
 
 
Fotografering, Huskatt, NikonD5100, Projekt 365, adore pic,
Dåligt väder hidrar mig hela tiden från att fotografera utomhus och inomhus är det helt enkelt aldrig ljust nog när vädret är så som det är. Det har regnat och regnat och regnat..
 
9 November, dag 26:
 
 
 
 
10 November, dag 27 sitter som ett streck i almanackan..
 
11 November, dag 28:
 
 
 
12 November, dag 29 sitter som ett streck i almanackan.
 
13 November, dag 30:
Man hade ju hoppats på en bättre bild när en hel månad passerat och det bara är 11 månader kvar men nä, så blev det inte tyvärr. Under den månad som gått har jag dessutom missat hutlöst många dagar pga sjukdom och oväder.
 
 
 
 
Men sedan fick jag några dagar " gratis", förklaring på det i kommande inlägg..
Befintligt ljus, Huskatt, NikonD5100, Projekt 365, Rhododendron, adore pic, fotograf,
2 November, dag 21:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3 November, dag 22:
 
 
 
 
4 November, dag 23:
 
 
 
 
 
5 November, dag 24:
 
 
 
 
 
 
 
 
6 November, dag 25:
Ännu en dag med dåligt väder, men jag tittade ut genom köksfönstret och fick se detta och fotograferade spektaklet med mobilen.
 
 
Det gick bra för kissemissen om någon skulle undra så fick den ordning på upp och ner innan den smidigt gled av stegen. Den gick härifrån med svansen förnärmat rakt upp och vibrerande. Om du har katt så vet du vad det betyder..
 
 
Befintligt ljus, Fotografering, NikonD5100, Projekt 365, Utekatter, adore pic, fotograf,