Jag har äntligen skaffat en vit vinylbakgrund. Jag letade länge innan jag hittade en sida med fullständigt godtagbara priser. För en vecka sedan kom den. Och för fem dagar sedan satte jag upp den. Idag skulle den ha invigts men med det rådande ovädret så blev fotograferingen inställd till nästa vecka. Jag var ju ändå tvungen att testa den redan i söndags och fotograferade då bara lite rekvisita.
 
 
Den nya lilla julgranen ska väl kläs lite mer innan det är färdigt..
 
 
 Jag är ganska nöjd med mössen jag sydde :)
 
 
 En svart/vit bild på de röda julgranskulorna..
 
 

Det finns en massa snygga backdrops och golv som jag också skulle vilja ha. Men först har jag lite annat att jobba ihop till.
Hur som kommer jag definitivt att handla mer från denna sida: http://fotobakgrund.tictail.com/
Fotografering, NikonD5100, Photoprops, Rekvisita, Studiofotografering,
Nyfiket tittade hon in i röran i min studio och sade: -Det här blir spännade det, vanligtvis brukar jag vara den som springer undan när det kommer fram en kamera.
Vet du vad?
Det märks inte.
Hon är ju jättefin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gunsan vann sin fotografering via mitt 100-likes utlottande för en månad sedan. En släkting till mig är hon dessutom :) Men tro inte att det var därför hon vann, random.org brukar få fixa sådant åt mig :)
 
Fotografering, NikonD5100, Porträttfoto, Studiofotografering, adore pic, bildligt talat, fotograf,
Ros-Mari, som ni sett tidigare, kom hit med sina föräldrar och syskon för att föreviga sin mors 80-års dag.
Något som fick mig att vilja göra samma sak med min egna familj. Men då lär jag nog gå en kurs hos en förhandlare först, de är inte så lätta att övertala min familj.
Men här är i alla fall Ros-Mari och hennes familj :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*fniss* Barn måste ju få ha roligt också ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3
 
 
 "Men bli färdig någon gång nu då, det här är tråkigt" ;) 
 
 

*ler* Det var lite trångt om plats men det gick. Känner nog ändå att det behöver tänkas till lite till kommande familjeporträtt. Ihopfällbara bänkar tex, vore något att bygga. Barn sitter, ligger, står, kryper och hoppar gärna på golv. Men när man börjar bli lite äldre är det skönt att få sitta ner :)
 
Barnporträtt, Familjeporträtt, Fotografering, Kärlek, NikonD5100, Porträttfoto, Studiofotografering, adore pic, bildligt talat, fotograf,